profil ayarlarınızdaki dondur-sil sayfasından hesabınızı bütün içeriğiyle yok edebileceğiniz platform. hesabınızı sildiğinizde profilinizin bulunduğu sayfada kendini imha etmiş metninden başka bir şey görülmez.
ayrıca hesabınızı 3 ayrı modda dondurabilirsiniz:
- hiçbir şey gizlemeyerek
- sadece tanımlarınızı gizleyerek
- tanımlarınızı ve profilinizi gizleyerek.
açtığınız başlıklar ise istisna kalır. dileyen kullanıcı silinmiş profilinizde belirecek "başlıklarını engelle" butonuyla başlıklarınızı da görmemeyi seçebilir.
bu kategoride başlık yok.
yükleniyor…
yükleniyor…
tanım eklemek için giriş yapmalısın.